SterrenLink aanvragen

 

Om een SterrenLink aan te vragen, heb je de volgende gegevens nodig:

  • De onderzoeksinstelling
  • Titel of werktitel van het onderzoeksvoorstel
  • De patiëntenvertegenwoordigers die de Sterrenscore gaan invullen, bijv een patiëntenvereniging, een cliëntenraad of een ad hoc vertegenwoordiging. Heb je meer dan 1 organisatie uitgenodigd? Vul dan voor elk een apart formulier in. (
  • Je e-mailadres (daar sturen we de SterrenLink naartoe.)

Vul het formulier in onder deze link:

Aanvraag SterrenLink

Je ontvangt eerst een ontvangstbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Binnen 48 uur ontvang je de volgende e-mail, met de SterrenLink. De SterrenLink stuur je door naar de patiëntenvertegenwoordiging. In de mail met de SterrenLink staat tekst en uitleg.

Vergeet vooral niet om de patiëntenvertegenwoordigers van tevoren in te lichten. Lang niet alle patiëntenverenigingen zijn gewend om met de Sterrenscore te werken. Uiteraard kun je naar deze site verwijzen voor nadere uitleg.

Je kunt meerdere SterrenLinks aanvragen voor eenzelfde onderzoek. Zo kun je de Sterrenscore ook gebruiken als ‘tussenmeting’. Bijvoorbeeld als je in de voorbereidende of ontwerpfase van een onderzoek al wilt weten wat de patiëntenvereniging ervan vindt. En als opstapje naar een overleg hoe je de Sterrenscore van een voorstel kunt verbeteren. Vraag ook dan een SterrenLink aan.

 

 

Advertenties